... Efter den dagen kan man dö lycklig


Fredag

Hej ♥

God morgon, jag vaknade ganska nyss och sitter nu och försöker skriva i mina nya naglar, gjorde gelenaglar igår och är mycket nöjd även om det tog ett bra tag och gjorde rätt ont! Hyfsat svårt att pricka tangenterna iaf :) När jag var på salongen så bokade jag in en airbrush tanning nästa vecka så vi får se hur det blir! Men men, snart ska jag ha privatlektion i matte B hemma i vårat vardagsrum och jag är inte överdrivet pepp men jag antar att det är nödvändigt. Sen jobb 3-9 och sen jobb hela helgen. Men sen så ska jag trappa ner lite på jobbadet ett tag och fokusera på annat.

Nu till det sorgligaste på länge och nåt som på nåt sätt fick en att inse sin egen dödliget. Patrick Swayzy. Finns som inga ord och jag hoppas i smyg på ett stort mirakel. Såg han på Oprah någon vecka sen och han dansade och var så himla levande. Snälla hitta ett botemedel NU. Men hur det än går dansar han alltid i mitt och många andras hjärtan.

/Ylva

On my way home..

Ciao ♥

Sitter på arlanda nu, segt men lyckades iaf boka om så jag åker tre timmar tidigare! Gick lite fortare än planerat här och orkade inte vandra runt i stan all by myself. Träffade i alla fall Sara Flygare och har varit på skolan. Kärlek vid första ögonkastet och det ska bli så himla kul. Börjar 6 augusti! Finns mycket som kommer bli tufft såklart, spec runtomkring. Men, jag tror att allt kommer lösa sig, och längtar mycket :)

Skriver ikväll,

Ylvis

Hårförlängning

Sååå,

Kom precis hem från min hair extensions kurs och det var verkligen superkul!! Så om någon är intresserad av att göra en hårförlängning så ere bara att höra av sig, maila på [email protected] :D Gör med SO cap, keratinvax slingor och det blir jättefint.
 

Ps. Ska ta upp bloggandet igen. Kan som sagt inte hitta en lagom nivå.

image74

RSS 2.0