Ragdoll

Ciao ♥

Jobbar och det är lugnt precis som vanligt. Skönt men tiden går ganska långsamt! Steg upp tidigt idag och grattade pappa, 55 år idag! Grattis till dej pappa, finns ingen bättre!! Fick min AA klänning igår, satt hur bra som helst och jag är supernöjd. Hade velat ha en i svart också, så vi får se om det blir nån mer beställning! Den dära vit/ljusgrå klänningen från F&M hade inte heller varit fel. Åh det finns massa bilder jag hade velat lägga in, ska göra det nån dag i veckan, från förra fredagen och andra också. 

Nu till dagens bästa sak!! Jag vet jag verkligen vad jag vill ha i 20års present. Jag har hittat en underbar Ragdoll unge som är lev. klar om två veckor. Ska dit på fredag och titta på den. Finns en hona och en hane, åh vad mysigt det skulle vara med en liten sötnos!! Så jag önskar mej lite hjälp att köpa en!!

Ska också ringa Sara Flygare idag, rektor på Make Up Artist skolan med samma namn. Har sån beslutsångest gällande vilken skola jag vill gå på, men ska i alla fall ringa och prata med henne.

image55

image55

image55

Efter jobbet ska jag en sväng på stan, sen hem och födelsedags middag med familjen och sen se Frida och Lbbk spela mot Jämtland! Ska ringa Sara nu också och se vad dem ska hitta på!!

Skriver sen,

Ylva


På jobbet.

Hej

På jobbet nu, äntligen när jag verkligen SKA jobba. Var ju här klockan åtta också, men då fick jag så snällt gå hem igen när jag märkte att de hade ändrat mitt schema, och glömt att meddela mej. Sånt är så himla kul! Eller inte. Nåja det var inte hela världen, jag var uppe tidigt hur som helst och sjöng och gav present till syster, massa grattis till dej!! Hon var superfin i blusen hon fick! Sen fick jag ju gå hem och lägga mej igen och sov nån timme till, vilket var mycket skönt. Igår kväll åt jag först middag med Jesper på Thai Thai, det var mys och maten var god! Fick fina blommor också :) Sen film med tjejerna, nya Bring it on och sen var väl inte så himla bra men helt okej om man mest vill mysa och prata!

Idag så har jag inte gjort så mycket, sov ju ett tag efter jobb missen och sen lunch med Sara på mat och prat! Som vanligt haha. Hämtade ut pencillin och köpte papis födelsedagspresent, fyller imorn! Mycket födelsedagar här i Januari. Emma (storasyster) 9e, Mami 16e, Johanna 29e, Papi 30e! En hel del presenter och ännu mer fika. Men det är ju bara mys :) Ikväll när jag slutar ska jag nog förbi och träfrfa Frida ett tag, sen hem och äta tårta med familjen och sen vet jag inte! Ingen stor aktivitet i alla fall, börjar åtta imorgon. Nej nu måste jag gå och fortsätta jobba, men jag skriver senare och lägger in bilder bara Sara hittar sin sladd till kameran!!


Ylvis ♥


Tired..

Ciao ♥

Kommit hem från stan nu, fixat både det ena och det andra så jag är nöjd! Gick fort att hitta till Johanna, kan ju inte avslöja här vad det blev men jag tror att hon kommer bli glad. Hoppas de iaf! Köpte också lite smink till mej, ingen kjol hittades idag heller men har funnit en söt på asos som jag kanske beställer! Hämtade äntligen ut min mobil också. Fick en helt ny rosa som verka funka som den ska! Ulfie glad, den är så fin! Igår så var det en lugn kväll, först middag med familjen, sen gav jag Johanna en spraytanning haha vilket var ganska kul ;) Måste träna mig på de där! Sen träffade vi (jag och Jesper) Frida och en italienare på snabbvisit här och hyrde film, mycket trevligt men filmen var inte så mycket att se faktiskt .. Sen hem till mami och papi igen och hade en myskväll och en skööön natt med Ubbis :)

Nu ska jag vila ett litet tag och sen ut och äta, så skriver sen!!

Massa kramar/Ylvis

Måndag

Hej ♥

Ska iväg alldelens snart så är lite stressad, såg precis att det inlägg jag skrev igår inte kom upp, skumt! Men men det var nog inget speciellt. Skriver om gårdagen och idag senare, nu ska jag hitta en present åt lilla syster Johanna som faktiskt fyllar sjutton imorrn!! Börjar bli stor nu lillgumman. Men skriver mer sen :D

Kisses/Ylva


♥ 3 år idag ♥

Helgen..

Hej ♥

Mår bättre nu, igår var det inte läge att blogga hade feber och mådde allmänt dåligt hela dagen. Har halsfluss, den smög sej på under fredagskvällen så det blev en ganska hård natt men men hade ju kul till jag blev sjuk iaf!;) Bilder kommer så fort Sara får in dem på datan, vi lyckades äntligen fota lite! Men fredagen i snabba drag då.. Först hos My, kinamat med tjejerna och allt de vanliga med smink, hår och kläder.. Allt som hör till och gör att det är så kul att vara tjej ;) Alla var superfina som vanligt. Jag måde inte helt hundra men hade tagit maxdos av både ipren och panodil så kände mej ändå helt okej till en början! Sen kom pojkarna också och vi hade det himla trevligt och tog oss in mot stan vid tolv kanske. Cleo sen, och när vi var påväg in kände jag att det kanske inte var världens bästa ide för jag anade att jag hade feber, men men tänkte att det är väl lika att gå in nu när man ändå är här! Det gick ett litet tag men sen gick det inte alls och jag hade världens bästa änglar som tog hand om mej resten av natten (Älskar er ♥) tills papi kom och hämtade mej. 

Så lördagen sov jag så mycket jag kunde hela dagen och gör sånt man gör när man är sjuk. TV och blir ompysslad. Sara kom förbi på kvällen, alltid mys och gjorde min kväll till vad alla kvällar blir när man är tillsammans, amazing. Ubbis kom och sov, tack baby alltid underbart. Nu ska jag göra mej iordning, ska och se Tälje - Steelers klockan ett så måste snabba mej lite! Skriver sen!!

xxoo/Ylva ♥


Pepp trots att det är synd om mej.

Hej ♥

Körlektionen gick helt underbart bra, gillar verkligen läraren!! Han sa att jag nog bara behövde en lektion till så jag strålade som en sol när jag gick därifrån haha. Sara vet vad jag pratar om. Sen hem och vilade med barnen, mysig morgon men jag mådde inte så bra, och sen när vi kom in till stan bev jag supersjuk (nästan iaf) och trodde jag skulle svimma så jag åkte hem utan kjol! Inte så lyckat men jag ska hitta nåt fint i garderoben. Tog lite medicin och sov en stund så då började jag må mycket bättre. Dushade precis och har blåst och fixat håret så känner mej mycket fräschare och är rikigt söt. Och bättre ska det bli ;) Ikväll måste vi komma ihåg att fota, vi är verkligen super dåliga på det och det är så trist att inte ha några bilder! Nääe nu kom papi hem och jag ska gå och säga hej och så, men skriver imorn eller inatt eller nåt!!

Love/Ylva ♥

Fredag..

Good morning ♥

Som jag sa, fullt upp idag. Ska nu iväg på körlektion, och sen in till stan och försöka hitta en kjol, lite smink och nåt till våran modiga lilla olle (sara) som börjar bli ganska stor nu! Resten av dagen är det bara massa smågrejer, bl.a. måste prata med min chef & gå på apoteket och köpa all medcin man kan få tag i mot förkylning är så himla less på det här nu!! Inatt drömde jag att jag fick barn, det var superverkligt och jag blev verkligen lättad när jag vaknade. Allt har sin tid.

Beställde en AA klänning, ni vet den där fina igår.


Vill ha den här också så om nån känner sej manad så? ;)


Haha nej nu ska jag få på mej några kläder, skriver sen!!

Puss//Ylva


Disturbia

image46

Såg den igår kväll, var väldigt skeptisk innan trodde den skulle vara alldelens för seriös och få mej att drömma hemska drömmar men den var faktiskt jättebra och alldelens lagom läskig!! Till och med lilla Olle vågade ju titta.
Nu sitter jag sängen med datan i knät, har precis ätit frukost och lyckade sätta igång brandlarmet 3 gånger under 15 min ungefär ;) Farlig med brödrosten.. Idag blir det en lugn ledig dag, snöstorm ute så är inte så pepp på att ta mig ut.. Men det kan vara mys att vara inne :) Imorn blir det ju fullt upp så får passa på att vila idag. Ska bli jättekul imorn faktiskt!! Ska fira min finaste Sara som både har klarat av att ta körkort och att fylla 20 (vilket är supersvårt har jag hört:P) Haha så ska på stan först och kanske hitta nåt fint, både till henne och till mig och sen hem och laga middag med tjejerna och seeeen ja ni vet hur det brukar sluta :) Ska duscha nu och göra mej söt så jag skriver senare. Ha en bra dag allihopa ♥ Håll tummarna att Olle inte blåser bort i stormen, han (hon) är påväg hit!

Puss och kram/Ylvis ♥


 

Några bilder på födelsedags barnet! Älskar dej :D

Onsdag

Hej ♥

Ledig dag idag, myyycket skönt men steg ändå upp hyfsat tidigt och städade och tvättade! Skönt faktiskt. Sen åkte jag till Frida och lagade lunch, var så himla himla kul och skönt att träffa henne!! Alldelens för längesen. Theo hade växt en hel del och var en riktig snygging ;)

image42
Theo.

Nu har jag precis ätit middag med mami och Johanna, och sen underbar RockyRoad glass, choklad med machmallows. Ibland får man. Tränade ju förrgår haha. Ska alldelens snart iväg till My med Sara och Linda och sen tar jag och Sara ännu ett stopp på vägen..

Åh det finns endel saker jag är sugen på att göra, men det kanske är dumt. Men känner inte att det spelar så stor roll just nu, det är min kropp och mina val. Men men vi får se! Lär ju skriva om det blir nåt. Ska gå nu har en bil som väntar!!/Ylvis


 


 


bara för att.

image41

Bara för att hon är så himla snygg.

Hemma.

Kom precis hem från jobbet, fick sluta lite tidigt och det var mycket uppskattat. Var faktiskt riktigt kul att jobba idag förutom att jag har varit så himla trött, men var på ett ställe jag inte brukar vara på och jag gillar verkligen att jobba där. Trevlig personal och så, pratar om allt möjligt och har kul :)

Hade ju en intervju med kommunen också och det gick bara bra, men nu verkar det som att det inte kommer att behövas för att min chef ringde och sa att han kunde fixa en heltid istället om jag ville. Jobbar bara kanske 65 - 70 % nu så det känns bra!! Måste ju spara en hel del varje månad och jag är inte den som gillar att leva snålt ;)
Ikväll vet jag inte vad som händer ska nog bara ta det lugnt är fortfarande himla trött.. Sova tidigt iaf och imorn blir det lunch med Frida, var ju evigheter sen och det ska bli mys. Men nu ska jag kolla TV :)

/Ylva


Sötnosar

 
Tänkte bara visa hur söta de var i lördags morse när jag bäddade om dem och gick till jobbet! Men vi ska se film nu så skriver en annan gång! Bastun var väldigt skön så ni vet..

Bacio ♥

Bastu och mat

Hej!♥

Kom nyss hem från träningen, Sara kom med hem och snart ska vi ta en bastu med småpojkarna! Sen middag och mys!! Men uppdaterar om ett tag när jag är nybastad och fräsch!:)

Puss/Ulfie och Ollis ♥




Måndag

Ciao ♥

Kom precis från stan, åt först lunch med killarna och gick sen och köpte min jacka!! Är supernöjd, nästan så att jag måste fota sen och lägga in! Sen mötte vi Sara och Linda och gick med dem! Glömde såklart boka tid hos frissan, kom på det precis när jag hoppade in i bilen så får ta det imorn.

image39
 Lite så ser den ut!

Ska och träna kl 7 med Sara och Lindis, ska bli skönt eftersom jag har varit sjuk rätt länge och bara allmänt lat alldelens för länge innan det! Sen får jag se vad som händer vi skulle hitta på något iaf. :) Imorn så ska jag först träffa kvinnan från kommunen och sen jobba 12-20, känns bra! Lite ångest över att jag hade körlektion just då men har hört av mig nyss så håll tummarna att jag får avboka. Näe nu ska jag laga lite middag och sen iväg och burn some calories och bygga lite muskler. Haha vi får se hur det går, uppdaterar lite senare!

Heejrå ♥

Ledig

Hemma i lägenheten nu, efter jobbet hämtade flickorna upp mej och hade handlat kinamat så vi åkte hem till My och åt och hade det trevligt!! As usual ;) Ska snart hem till mami och papi och sova där, känns bra var några nätter sen! Imorn ska jag först och främst sova ut, sen in till stan har en del att göra! Eller göra och göra, ska shoppa lite, har bl.a. hittat en jacka som föll mej i smaken blir superfin till våren, sen ska jag boka tid hos frissan, och kolla upp lite mer ang. en hair extensions kurs jag ska ta! Blev jätteglad när jag såg att det fanns här i stan, är ju perfekt att kompletera till min kommande smink och hår utildning! Ska återkomma någon gång när jag orkar om min beslutsångest gällande val av skola. Men nu är det natti natti! Skriver imorgon, sleep tight.

Bacio ♥


At work.

Hej!

På jobbet, lugnt som vanligt och har precis ätit lunch! Mami och Papi kom förbi med mat, väldigt uppskattat, tack! Vad skulle jag göra utan dem? Nu är jag mätt iaf, hann inte med någon frukost imorse då jag tydligen hade stängt av klockan och sovit till tjugo i åtta (börjar åtta) och fick springa i blötsnö hela vägen. Helt underbart, verkligen. Speciellt efter 4 timmars sömn och några drinkar i kroppen. Men men, hann iaf! Slutar nio ikväll, då ska jag hem och inte göra någonting alls. Se en film på sin höjd.

Åh måste påminna mig själv om att boka tid för att klippa och fixa mitt hår i veckan, har längtat efter det länge. Vet inte rikigt var än bara, måste hitta nån som känns bra!! Annars då.. Ser fram emot nästa helg, är ledig och vi ska fira Sara på fredag, hon fyllde 20 för två veckor sen eller något sånt men vi har inte hunnit med att ha en kväll för henne än så det är på tiden! Sen på söndag ska jag och Jesper nog försöka åka iväg över en natt eller så, vi har ju också något att fira, mycket mysigt ♥ Några tankar till Johan också, rycker in imorn stackarn. Men jag röstar på att du skippar det militära livet och stannar här i stan ett tag ändå :) 

Bra att jag kom på! Om någon är intresserad av att köpa Aloe Vera produkter så säljer jag. Smink, hudvårdsprodukter, Aloe drycker mm. Helt underbara produkter! Kontakta mej för mer info!

Inget mer att skriva nu, återkommer senare!

XXXOO/Ylfie ♥


Ännu en kväll..

 ♥ För att vi är så fina.

 ♥ För att du är så cool och jag är lycklig. 

♥ För att ni är partyanimals.




Trött..

Blev ännu en kväll här i lägenheten, den är nog inte slut än men de andra åkte ut på lite äventyr och jag och sara sitter kvar och myser, är så himla trött och ska jobba hela dagen imorn. Men anyways så är det jättetrevligt!! Nu altså, inte att jobba imorn. Men seen så är jag ledig och då ska jag ta tag i träning och sånt där man inte riktigt orkar annars. Många mysiga luncher kan jag också tänka mig!:D Men näääe nu ska jag och Sara mysa vidare, och vänta in de andra sötnosarna. Skriver sen eller imorn på jobbet.

Pussis/Ylva♥

Fornarina

 Dem är mina och I l o v e them!


Kan inte hjälpa det, jag är helt hopplös när det gäller skor. De flesta tycker nog de här skorna är rätt hemska men jag kan inte göra annat än älska dem. Hittade dem i Genova, nån minuter efter jag hade köpt ett par skinnstövlar och diverse andra saker, hade en svag ångest över all min shopping. MEN. De där skorna är gjorda för mig, och vad ska man då göra? 

Lördag och en önskan

Ciao,

På jobbet och är väl inte sådär överdrivet fräsch men det får man ta. Trevlig kväll igår, men mina tankar går till sötnosarna jag lämnade i sängen imorse. Hoppas ni mår okej!!!;)
Jobbar till tre, sen vet jag inte. Hem och vila är nog det bästa alternativet men känner mej hyfsat pepp på att shoppa, så vi får se hur det blir :) Kanske hem till soffan och försöka klara av det därifrån! Hittade alldelens nyss underbara vårkläder på asos, och lite annat också så det ska nog inte bli så svårt. L ä n g t ar till våren!! Vill slippa gå i skoteroverall ungefär för att inte frysa. Vill ha fina skor och en söt vårjacka. Näe, nu ska jag sluta svamla och göra mig förtjänt av min lön.

Later my friends,

Ylvis ♥

olle och ulfi

Ulfie, Olle, Ubbis och Mårten (VÄLKOMMEN:D) haj hittat massoj av saft och ska ha baby boom inatt!! Ubbe föjsökej charma Cornet men äj lite blyg!! Olle ska klappa mej inatt, hönt!!! Upp imorn kl 7, längtar verkligen till tusen.

Älskar er alla ♥

/Ylfie and Ollis


I väntan på min fina..

Hej ♥

Fråga mej inte varför, men ett litet tidsfördriv medans Sara gör sig vacker, ingen är tvingad att läsa.


Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Maybe
Vilken årstid tycker du bäst om? Höst & Sommar
Brukar du sjunga i duschen? Ja
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Basket & friidrott kanske
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
Vad är viktigast för dig? Att mina nära är friska och mår bra.
Laddar du hem musik och film från Internet? Ja, det gör jag.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Betala min utbildning, och shoppa en hel del antar jag 
Vad är det bästa med julafton? Mys med familjen
Tänker du mycket på ditt utseende? Mm en hel del faktiskt
Vad får dig att slappna av?  
Tänker du ofta på sex? Vad är ofta?
Är du skyldig någon pengar? Nej tror faktiskt inte det
Är du mörkrädd? När jag är ensam.
Vilken färg är snyggast?
Tycker du matte är svårt? Mycke
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Inte viktigt men ofta fint, tycker om kläder.
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar kanske? Resa?
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Är jag ledig så blir det väl runt elva
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Hmm, vet faktiskt inte.
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Def. rökning, det skadar omgivningen
Har du piercing? Nope, bara i öronen
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej inte ofta, annat för några år sen ;)
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Familjen, Jesper och mina vänner
Läser du ofta böcker? Nej inte så ofta 
Vad föredrar du för sorts filmer? Mysiga
Vad slösar du mest pengar på? Kläder, smink, mat
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Ja 
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? ER
Vilka länder har du varit i? USA, Italien, Spanien, UK, Tyskland, Frankrike, säkert nå annat vet inte rikitigt.  
Vilka husdjur har du haft innan? Katt
Solar du ofta? På sommaren, ja!! Inget solarium för mej, vill gärna se fräsh ut mer än nåt år. Bus är räddningen.  
Är du bra på att laga mat? Im getting there
Var badar du helst? Där vattnet är varmt
Vad dricker du för alkohol? Lite olika, men inte öl iaf.
Vad använder du för droger? Inte en enda
Vilka djur är du mest rädd för? Insekter
Vad tycker du om monarkin? Gillar Kungen och Madeleine är söt
Vilka språk kan du? Svenska och Engelska
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Nej sån tur är
Vilken kändis är hetast?
Gillar du att dansa? Of course :)
Vad har du för klädstil? Tajta jeans, linnen. tees osv. Heels är nice.
Är du flygrädd? Aaa. Men har mina knep för att hålla mej lugn :)
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Love it
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Svårt val, men gillar jordgubb !!
Tror du på ett liv efter döden? Nej tyvärr
Vilket kaffe dricker du helst? Dricker inte kaffe
Vilket mobilmärke föredrar du? SonyEricsson
Vill du gå ner i vikt? Nej är nöjd :D
Vad har du för personlighet?
Har du varit deprimerad? Nej, lite deppig har alla nog varit men jag har aldrig mått rikigt dåligt.
Tycker du om sushi? Ja
Tror du på livslång kärlek? Ja
Vad äter du helst när du ser på film? C a n d y
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja!!!
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Haha, nån som kan tänka sej lilla ulf kampas?
Har du tandläkarskräck? Nej men det är ju inte roligast i världen
Har du någon gång haft självmordstankar? NEJ
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Vet inte riktigt, är nog ganska mittimellan
Vilken hårfärg har du naturellt? Blond
Biter du på naglarna? Nope
Är du beroende av något? Kärlek
Hur ofta motionerar du? Alldelens för lite

Jobb..

God morgon ♥

Har precis ätit frukost, sov länge och det var skönt. Jobbade till åtta, och gick sen hem och kröp ner med en varm Ubbe! De hade ringt från kommunen under min beauty sleep så jag ringde upp och jag ska dit på intervju nästa tisdag, känns bra för lite extra jobb skadar inte! Idag vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på, och hur kvällen kommer se ut får tiden utvisa.. Hade känts bra att hitta på något, för jobbar i helgen sen!!

Ska bli kul att få iordning här hemma också, så ska nog ägna en del av denna lediga dag till att städa och få upp nya bordet och så.. Sen så hade jag behövt hämta ut min mobil som är klar nu! Har ändå saknat min fina rosa, meen är inte så säker på att jag får tillbaka en rosa för det är ju tydligen nåt fel med dom.


Kanske en lunch på stan om jag får tag på nån av mina vänninor som inte verkar vilja svara i telefon. Men det ska nog ordna sig :) Nej nu är det dags för en dusch och sen ska jag göra mig riktigt söt, så där som bara Ulfi kan. Tänkte lägga in en fin bild men den fastnade i cencuren aka Ubbe. 

Skriver sen mina vänner,

Ylvis ♥ 

Sjuk

Mår inte alls bra och ska jobba om tre timmar så vilar nu och skriver senare om jag orkar. Hemma från ikea nu iaf!

/Ylvis

Tillbaka..

Efter en tid utan bloggning kände att jag att det var dags, jag gillade det här och ger det en till chans. Varför det blev en paus är lätt förklarat, jag har inte känt för att skriva. Ni har nog inte missat så mycket under de här veckorna, men endel har jag hunnit med iallafall.

Nytt jobb. Eller nytt och nytt, samma företag men ny kund. Helt okej och pengar iaf.

Italien. Hälsade på syster och en kompis, trevlig vecka!! Kanske fixar nå bilder och så sen. Lite shoppingfynd också, hittade de perfekta skorna!!;)

New Years. Lugn kväll pga jobb nyårsdagen, men det var mys! Middag med mina bejbisar och lite annat underbart.

Vet inte vad mer som är värt att skriva, inga nyårslöften eller sånt spännande iaf. Just nu då.. Jobb idag till tre sen en sväng på stan och fixade tårta till mami som fyller år. Sen hem i regnet, åkte buss vilket inte är min favorit men det gick bra. Middag med familia och Ubbis och Johan, mormor tittade också förbi med tillhörande pojkvän!
Sen buss igen, ja det är sant, till stan skulle byta där men det gick inte så bra så tog en taxi resten av vägen till Sara :) En skön kväll som vanligt men Ulfi mådde inte helt hundra och ringde efter hämtning. Inget ont mot dej Olle du vet att jag gillar att sova med dej!!

Sitter nu bredvid Johan och gnäller över det mesta men ska ta mej i säng för är alldelens för trött för mitt eget bästa och ska ju upp hyfsat tidigt imorn för att åka iväg och spendera lite mer pengar, vilket ioförsej inte är helt fel! Skriver imorn och då blir det mest troligt lite bilder och så också.

Sov sött mina vänner & dröm sköna drömmar, skriver imorn!!!

Bye ♥

 Me like ♥


RSS 2.0