Söndag

Hej,

Idag har jag överträffat mej själv ordentigt och varit på spinning, lär ju inte kunna gå imorrn men men. Nånstans måste man ju börja haha.. Igår kväll var jag och myste hos Sara med lill Tindra och Linda, såg en svammlig film som vanligt och tog det bara lugnt! 

Imorn ska jag nog ta tag i endel saker, söka något jobb och så tror jag. Nu när jag inte ska börja skolan så måste jag ju hitta nåt nytt! Får se vad det blir, är ganska less på att jobba som personlig assistent men det är ganska lätt att få så tills vidare kanske man får nöja sej. Om det nu finns ens något sånt jobb,  men m e n, får se hur det blir!

Nej nu ska jag inte skriva nåt mer, ha det så bra


Ylvis ♥

16 dagar till jul..

Hej!♥

Det är ju nästan bara två veckor till jul, tiden går så himla fort. Men är glad för jag har ganska bra koll på julklappar och så iaf! Har ju fixat till Johanna för ett tag sen och igår så lyckades jag också till min Jesper, vilket var jätteskönt. Och jag är rätt nöjd faktiskt :) Hoppas bara att han komma tycka om den. Vet inte om han läser det här men vågar inte skriva vad det är iaf.. Hemlis ju!

Näe nu måste jag äta nånting men skriver mer sen tror jag,

Ylva

Fredag

Vill bara en sak och inget annat spelar någon roll överhuvudtaget.


Torsdag

Hej!♥

Ska bara skriva snabbt, håller på att kolla på basket med papi, Euroleauge! Idag har jag träffat Sara på stan, köpt julklapp till lillasyster Johanna så det var ju bra.. Hittade en superfin klocka också. Synd att den var rätt dyr, för den var verkligen perfekt! Rosa och glittrig, precis som det mesta jag gillar är haha. Annars har jag bara varit hemma, mina dagar är inte så spännande nu men jag kämpar mest för att orka hela tiden.. Nej men nu ska jag se klart matchen, får se om jag uppdaterar sen.

Take Care/Ylvis


Onsdag

Heelu!

Pappas data kille Janne har varit här och fixat vårat trådlösa internet så nu funkar det i nästan hela huset, sköönt!
Annars idag har jag bara varit hemma, inte orkat så mycket mer. Har pratat med Gabbi och hon berättade att hon kommer hem nästa måndag, så h i m l a skönt. Förlåt Gabbi om du läser det här men jag tycker verkligen det!!
Var hos min Olle inatt, och tack tack tack för att du finns. Men nu ska jag försöka få i mej nåt att äta och sen se slutet på Gothika och sen Scrubs!! 

Skriver kanske sen,

Ylva ♥ 


MakeUpInstitute

image18



Hej!

Jag skulle ha börjat MakeUpInstitutes makeup artist och hårstylist utbildning nu i januari, men har nyss meddelat skolan att det blir till hösten istället. Kände att det inte rikigt var rätt tidpunkt nu, på grund av olika saker. Men till hösten blir det, för det är någonting jag verkligen vill göra!! Varför jag valde just MakeUpInstitutes skola är för att den verkar seriös och har ett bra upplägg med få elever per lärare och att man får testa på att jobba på modevisningar, tv osv. (Can't wait!!!) Sen var det jättefina lokaler och jag tycker om vart den ligger också (Odenplan). Annars så verkar Sara Flygares också bra, har inte varit dit och sett eller träffat lärare men har fått intrycket av att den också är bra och seriös! Men hur som helst så tror jag det blir MakeUpInstitute, även om den kostar en hel del känns det värt det eftersom det verkar finnas stora möjligheter till jobb och så!

Idag har jag inte gjort mycket, är så trött hela tiden och orkar bara inte tänka på så mycket mer än en sak. Har i alla fall fått lite saker gjorda här hemma. Johanna hade nyss modevisning med sin nya outfit till julfesten och hon var jättesöt! Ska sminka henne och så också, blir kul :) På tal om smink måste jag bara säga att jag älskar Eleven, hade kunnat spendera en hel del där. Lee Straffords torrschampoo är underbart :)





Ska gå nu men skriver kanske senare,

Ylva ♥

Agatha ruiz de la prada

image9image11image12image13


 ♥ Helt underbara

Vinter..

Hej ♥

Kom precis hem, promenerade hem från Gabbi och de va skööönt! Men kallt. Igår tog vi de bara lugnt, skulle ha serverat på Julgalan men kände att det inte rikigt var läge för det. Gabbi är ju för en gångs skull hemma och sen så är det annat som inte rikigt stämmer nu. Så vi såg film och myste hela kvällen istället. Så himla skönt att ha henne hemma, även fast det bara är för en helg.


 Gabbi

Nu ska jag ta mej i dushen och sen iväg till stan, ska gå med mami och försöka hitta lite klappar! Sen har jag ju inte sett mina busfrön på ett tag nu, så kanske det blir en fika med lill olle och saga?

Ha en bra dag ♥





Uppdatering

Hej!!

Blev inte så mycket klappar på stan, men spanade in några i alla fall så ska in imorgon med. Var sån hets idag, skyltsöndag och allt.. Men köpte väskan jag har kollat in ett tag, känns bra :D Jättefin är den! En vit stor väska från Friis och company! Såg ett par fina skor också, men det är ett stort NEJ för tillfället, har redan köpt alldelens för många på sista tiden. Jag brukar vara bra på att intala mig själv att jag veeerkligen behöver just dom men idag var Uffe rikigt duktig och stod emot.

Har suttit och klurat på hur man kan göra sin blogg fin nu ett tag och det går sakta men säkert framåt och jag är på g med en fin header, OM jag lyckas vill säga.

Skriver sen,

XOXO/Ylfie

RSS 2.0