Bara för att.




Luleå igen..

Ciao,

Kom precis från flyget har bara fikat lite och så. Blev så att jag var tvungen att åka hem och jobba tre dar vilket inte känns superkul och så men är väl kanske det enda rätta. Måste ändå hämta lite mer saker och sen så får jag ju träffa familjen och de andra som jag saknar när jag är där borta! Ni vet vilka ni är :)

Borde väl sova egentligen ska ju upp och jobba imorn. Ledsen för världens tråkigaste inlägg men men.

God natt på er.


image75


Sjukt vacker människa.


Måndag

Hej,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är i alla fall i Östersund och det känns verkligen jättebra. Har inte gjort så mycket hittils, myst med Jeppe, en sväng till Sundsvall, och umgåtts med Jesper, Tom Cruise och soldat Olsson och Bäckman. Idag har jag sovit ganska länge, vaknade med världens ångest och trodde verkligen att jag hade försovit mig. Fick på mig alla kläderna på 3 sekunder, spang upp och hittade en nyvaken Fabian i soffan och förstod först då att jag är ledig och inte har något att försova mig till. Kom precis hem nu har varit och ätit lunch med Jesper när han hade rast.

Annars då. Hade arbetsintervju igår, gick väl bra men vet inte riktigt om jag vill jobba där. Men vi får se! Ska ta mig en ducsh nu och försöka fixa så jag slipper åka hem för att jobba i två dar eller så. Och en önskan också, låt det snälla vara lugnt här. Förlåt jättemycket om någon tagit illa upp av nåt. Jag ber så mycket om ursäkt så lämnar vi det där? Vill inte ha ett helvete här som nån uttryckte sig.

Nä nu väntar dushen!!

Många pussar till mina sötnosar där hemma :) Saknar er!

En bra dag

Hej,

Idag är det en bra dag. Så det så, tänker inte låta nåt förstöra den. Klarade äntligen av något jag längtat efter, haha det var verkligen äkta lycka när han sa att "idag tog du körtkort". Tänker bestämt se det här som ett tecken att lämna allt dåligt bakom sig nu. Gabbi fick äran att åka med mig först iaf, och snart är det din tur babe :)

Håller på att packa nu, har egentligen inte tid att sitta här men kände för att skriva av mig lite. Take care allihopa.




You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright




Alla sagor har ett slut.

Det var en gång två flickor, vi kan kalla dom Angneta och EvaBritt. De här flickorna, E och A går nog lika bra att skriva, ger inte grund till någon mysig och trevlig saga. De gillar att skada andra och har gjort många illa. Försökt i alla fall, och nästan lyckats. Jag har aldrig trott på riktigt att de kunde nå mej men dem höll nästan på att lyckas. I många år har jag försökt, verkligen försökt se något bra i dem och tänkt att de har det ju inte så lätt. Men nu är det nog, tänker inte försöka mer och inte heller förlåta. Ni saknar nåt många andra har och det är jag uppriktigt ledsen för men för erat eget bästa, sök hjälp. För jag är rädd att ni tror på era egna lögner.

Och E, försök hitta något eget, så länge du går efter andras kommer du alltid bli nämnd som "Det största misstaget i mitt liv". Och det är vad du är. Ett misstag. Men en sak har du rätt i. What goes around comes around.

Sen finns det bra sagor. En saga som har gått upp och ner men som kommer bli bra, för det är äkta. Och den här sagan är inte slut, den har precis börjat.





Hejdå/Ylva


Ps. LÅT MIG VARA!!!!

RSS 2.0