Hemmakväll.

Hi yall.

Nåt måste ju följa med från TX. Är hemma nu, sitter och pratar mer Sara som är på jobbet. Ska dit om några timmar och avlösa henne. Då har hon kämpat på bra i sjutton långa timmar och det är min tur att vara där och hjälpa till, jobbar hela dagen, 8-21, men det känns ändå okej! Ikväll har jag inte gjort mycket, åt middag med pappa, resten av familjen är ute på olika håll men det var gott och trevligt! Sen har jag sett lite film och så. Ätit glass också. Igen. Men jag ska inte gnälla :) Har lyssnat på massa underbar musik under kvällen och jag slutar aldrig förundras över hur stor roll musik spelar i ens liv och vad det kan få en att känna. Helt sjukt ju. Finns så mycket fint och det är så likt mej att tycka att nästan alla låtar jag hör är den absolut bästa i hela världen. Precis som att ungefär varann sak jag äter är det godaste jag nånsin ätit. Men antar att det är bättre än tvärtom. Jätteofta om jag skriver nåt också, tex här i bloggen eller så så kanske man lyssnar på en låt som får en att känna på ett visst sätt och då blir det ju som att man skriver lite så och då hade man egentligen velat att alla lyssnar på den låten när som läser det för att det ska stämma. Men men. Just nu vill jag mest ut på krogen och dansa typ :)

Ska fika nu. Lär väl skriva mer sen om jag inte somnar eller så.

Bye!!!♥

Lördag

Ciao!

Är på jobbet, men sitter och planerar inför sommaren.. Pratade med Lexy nyss och att åka till  den stan, med  den tjejen kan inte bli annat än en hit ;) Men får se!! Hade varit kul att ha nåt ressällskap också :)


Pratade precis med Jesper, han lyckades få med sig hemmanyckeln till sin bortamatch så nu är jag utelåst hela helgen. Haha får tajma någon annan som ska in. Tur att jag har två hem! Minst. Nääe nu är jag så hungrig, ska gå och göra mej nån mat. Skattade högt imorse när jag läste om hur det gick för Sara när hon skulle äta igår :D "Ska du äta min mat??!", "Heeeeerrre guuud, assistenterna äter före!!!" Ibland tycker jag om honom en himla massa :)

Skriver sen/Ylvis ♥


Fredag

Hej ♥

Har varit en lugn dag idag. Vaknade vid 10 ellet nåt sånt av att de ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba, men orkade verkligen inte. Ska ju jobba hela helgen sen så. Så tog det bara lugnt hemma, och sen hämtade Frida upp mej så åt jag lunch med henne och en till Frida, var rätt längesen så det var mys. Sen gick jag på stan en sväng, köpte endel småsaker, smink och sånt. Fick skumma sms av min psykologi lärare i trean på gym. vet inte rikigt vad han ville med det. Men men. Nu ikväll vet jag inte vad som händer, är just nu ganska tveksam om det blir nåt alls men får se. Ska ju upp tidigt också! Åker in till stan på ett iallafall så får vi se :) Sara slutar nio så möter henne då!

Annars då. Har hittat mina superfina skor som varit borta länge, älskade dom verkligen så är nöjd. De enda skor jag har ägt som är sköna fast dom har typ 9 cm klack. Ylva glad. Börjar bli rikigt sugen på att ta sej iväg till USA en sväng i sommar, vet inte rikigt hur resan skulle bli än, finns några olika alternativ. Men det tål verkligen att tänkas på!! Känns så himla länge sen jag bodde där nu, skulle vara kul att träffa alla igen! Nästan alla iaf..

Nej nu ska jag gå, så jag inte missar Sara. Ha en bra kväll..

Puss/Ylvis ♥

Ps. Det kommer bli bra, tro mej.



Uppdatering

Stannade hemma, blev super trött och mamma kom hem med Rocky Road glass och en moster jag inte sett på länge :) Bara så ni vet.

Hejdå!

Nöjd tjej.

♥ Hej och happy valentine ♥

Kom hem för ett litet tag sen, är h e l t slut, har varit och gymmat. Jag och mami kämpade på bra och jag gissar att jag inte kommer kunna gå imorn. Men målet är att ta mej iväg på bodypump imorn kl fem så ska göra mitt bästa :) Är ledig hela dagen imorn, eller ska på ett möte på skolan kl 1 men utöver det har jag ingenting. Thank god eftersom en viss special someone fyller år på söndag och kanske förväntar sej nåt från sin flickvän :) På tal om födelsedagar så fyller jag år om precis en månad idag! Brukar inte vara så mycket för att önska mej saker, men måste säga att det finns saker som jag tittat lite extra på haha.



Bra tips ;)

I övrigt så vill jag bara säga att jag är glad endel saker börjar reda ut sej. Tycker inte om när det är jobbigt mellan människor man bryr sej om. Men som sagt så börjar det lösa sej och det känner så himla skönt :) Och bara för att det är alla ♥-ans dag och allt vill jag säga till alla mina nära och kära (ni vet vilka ni är) att ni är det bästa som finns. Ta åt er nu. Med det sagt så ska jag bara lägga mej i soffan och ta det lugnt. Blir en myskväll ikväll. Hönt.  

Take care/Ylvis

Trött

Hi there.

Hemma nu, såg BG-Umeå nyss. Är hur trött som helst så det blir nog inget super inlägg direkt! Efter jobbet blev det en snabb vända genom stan, lunch med Sara på Mat o Prat sen efter lite missöden så hamnade vi på Sunderby Sjukhus och återupplevde jobb minnen från i somras haha. Åt en glass och sen åkte vi hem med saras mami :) Oväntad utflykt. Hittade massa spännande smink jag ska köpa någon dag här framöver, altså inte på sjukhuset utan i stan. Om det var någon som inte förstod :)  Nu ska jag lyssna på Harry P. ljudbok så antingen skriver jag senare eller på jobbet imorn.

Kramar/Ylfie ♥

image68


Favorit film & superfin tjej.


Jobb

Hej ♥

På jobbet och det är lugnt som vanligt, är trött men funderar ändå om jag ska ta mej iväg och träna när jag slutar! Hoppas på sällskap av nån dit! En sväng på stan också, finns lite grejer jag måste försöka hitta nu i veckan :) Näe nu ska jag försöka göra nånting vettigt så uppdaterar senare.

Ha en bra dag!

xxoo/Ylva

peace of mind

Ciao ♥

Så mycket som är just nu så jag är helt matt fast jag inte har gjort nästan nåt idag. Men men, ibland är det ju så också. Men snart vill man som bara säga no more drama. Plannja vann iaf, kul match var det, ganska spännande och jag satt med mami och papi som nästan hamnade i bråk med en dam som verkligen sökte en konflikt. Man undrar ju hur det står till med vissa vuxna människor? Haha men en bra match i alla fall! Efter plannja så åkte jag hem till huset och har ätit nyponsoppa och sett lite armageddon. Skönt. Ska nog isäng snart, börjar åtta imorn.  

Annars då, finns mycket i huvet just nu.. Fortfarande beslutsångest ang. skola till hösten. MakeUpInstitute eller Sara Flygare, kan ingen hjälpa mig? Måste boka resa så jag kan träffa Sara som är rekor på hennes skola. Då blir det nog lite lättare att avgöra. Har möte med syon på gymnasieskolan på torsdag, kanske jag ska försöka få klart det där nu. 50 poäng kvar, hur svårt kan det vara som. Även fast jag inte behöver matte B för att utbilda mej eller jobba med det som känns rätt för mej just nu så är det nog så att det är bra att ha. Oj vad jag svammlar känner jag, börjar känna mej lite smösömning. I need my beautysleep. Skriver mer imorgon, kanske får in lite mer bilder också. Hade velat ha en bild på när jag hade min nya fina kjol. Ser nästan ut som mimmi piggi den och det är ju inte helt fel.

Men sov nu gott den som läser det här och lyssna en gång på dagens finaste låt/Ylva ♥



Allt eller inget

Hej ♥

Det är ganska bra gjort av mig att skriva nu efter någon veckas uppehåll, och nu kommer väl jag blogga en hel del till jag lessnar och lägger ner helt. På nått sätt kan jag aldrig hitta en lagom nivå och nöja mej med det, utan det är alltid antingen eller som. T.ex. skolan. Känns som att det inte är ett alternativ att lämna in ett arbete om det inte är ungefär mvg och jag har alltid väldigt höga ambitioner. Kan nästan inte skriva för jag vill att det ska vara perfekt, och eftersom jag varken orkar samla kraft till att börja, eller ännu mer sällan avsluta ett perfekt arbete, så resulterar det nästan alltid i att det inte blir något alls gjort och nu står jag här utan slutbetyg. Och bloggandet då.. Först och främst är det väldigt olikt mig att ens ha en blogg, för det blir som lätt bara en jobbig grej. Allt eller inget. Missar jag att skriva en dag eller två då är det lika att ta bort den. Så funkar det med det mesta i mitt liv, fråga mig inte varför men jag tror att det mesta beror på att jag vill inte vara dålig. Nu menar jag inte att allt jag gör är bra, långt ifrån, men helst av allt vill jag nog bara vara bra på nästan allt, jättesmart och bara så himla vacker. Men vem vill inte det?

Annars då. Ledig idag och har tränat för första gången på mitt nya Helex kort och med mina nya fina träningsskor. Fick sällskap av sötnosarna Sara och Tindra och vi snubblade omkring tillsammans på aerobicen, sen gymmade jag lite och en prommis hem. Känns bra. Sen har jag bara tagit det lugnt, myst med Sara ett tag och lyssnat på musik och kollat på bilder. Tycker om det. Imorn är jag ledig för att en viss ängel tog mitt kvällspass och en helt ledig dag känns inte fel. Plannja på kvällen, har inte sett så många matcher så det blir kul! Ska hinna med att träna på förmiddagen också, inget pass tror jag men springa lite och gymma och så.

Nu är jag trött och ska sova snart, ledsen för ett ganska skumt inlägg!! Ska lägga in två bilder, en på mig själv som jag själv tycker är fin och en på min bästa Sara som hade en önskan om att få vara med på bild.

Puss&hej/Ylvis ♥


Lite bilder från senaste tiden!





kommer mer...

RSS 2.0